Som et lille barn der venter på at det bliver den 24 december, har vi længe ventet på at Gastro ville bringe deres artikel om dansk cider. Nu er ventetiden så forbi og resultatet taler for sig selv. I en forfinet symfoni af tre etableret producenter, stråler en ny stjerne frem på himlen. "Man kan kun håbe på, at Æblerov ikke lader det blive på hobbyplanet, men skruer op for volumen og lader flere smage med." Måske virker dette citat som gårdagens nyhed, da vores cider heldigvis er kommet vidt omkring, siden artiklen blev skrevet sidste vinter. Men skulle der alligevel sidde nogen derude som endnu ikke har set, følt og slupret Æblerov i sig, kommer her en løsning, vel og mærket en løsning lige på falderebet. Vores crowdfunding kampagner er i mål (wuhuuuhutelihut) en sjælden selvtilfredsstillede som kun tåler sammenligning med de største personlige sejre. Men hvorfor stoppe her? Ikke for at lyde utaknemmelig, for det er vi bestem ikke, men der er stadig 3 dage tilbage at støtte Æblerov i. Vi har stadig flere flasker i posen, samt et herligt ciderkurset sidst på måneden, eller måske en gourmet oplevelse i samspil med drengene fra Rødder til foråret. Skynd dig ind på boomerang og tjek i den mindst vores lille video ud. Uden dig intet æblerov!

Læs artikkelen her!